اسید استئاریک

فرمول شیمیایی : / C18H36O2 ,

شماره شناسایی ترکیبهای شیمیایی : / 57-11-4 ,

شماره استاندارد بین المللی : / SLK000 ,

جرم حجمی : / mg/m3 ,

وابستگی غلظت : / Y ,

p to m : / 11.6295 ,

HR : / 3 ,

فشار بخار : / 173.71 ,

چگالی نسبی : / 0.847 ,

حالت در دمای 25 °C : / S ,

جرم مولی (گرم در مول) : / 284.54 ,

دمای ذوب (°C) : / 69.3 ,

دمای جوش (°C) : / 383 ,

توضیحات
C18H36O2
57-11-4
SLK000
mg/m3
Y
11.6295
3
0.847
S
284.54
69.3
383
ویژگی: استئاریک اسید اسید چرب با زنجیره بلند است که در بافت چربی گیاهی و جانوری یافت می شود. اسید استئاریک تجاری مخلوطی از مقدار برابر از استئاریک اسید و پالمیک اسید و مقدار کمتری از اولئیک اسید است. دارای خاصیت تثبیت کنندگی امولوسیون است.
موارد مصرف: در تولید شمع، محصولات آرایشی، صابون، روان کننده و مواد دارویی استفاده می شود.
گرید آرایشی: پایه تولید کرم، صابون و لوسیون است و به عنوان امولوسیفایر در این ترکیبات استفاده می شود.
گرید لاستیک: 12-هیدروکسی استئاریک اسید به عنوان فعال ساز حرارت دهی لاستیک و لاتکس استفاده می شود. به عبارت دیگر شتاب دهنده و روان کننده در پردازش لاستیک است.
گرید پلاستیک: استئاریک اسید به عنوان نرم کننده، روان کننده و تثبیت کننده در تهیه لوله ها و فیلم های پلاستیکی استفاده می شود.

مجموعه شیمی گستر آریا وارد کننده و فروشنده مواد اولیه شیمیایی مورد نیاز صنایع خوراکی و آرایشی بهداشتی و صنعتی کشور اسید استئاریک را در دو نوع آرایشی،بهداشتی و صنعتی در کیسه های 25 کیلوگرمی مالزی به مشتریان محترم عرضه می دارد.