گوارگام

شماره شناسایی ترکیبهای شیمیایی : / 9000-30-0 ,

جرم مولی (گرم در مول) : / 0.8-1.0 ,

اسیدیته (pka) : / 5-7 ,

توضیحات
9000-30-0
0.8-1.0
5-7
گیاه گوار که صمغ گوار از آن استخراج می شود, بیشتر در پاکستان و نواحی شمالی هند رشد می کند. گوار (Guar Gum) از دانه گوار بدست می آید و از نظر ساختمانی یک گالاکتومانان است. گوار به سهولت آب جذب نموده و یک محلول بسیار غلیظ با خواص تیکسوتروپی ایجاد میکند.سهولت استفاده از گوار در صنايع غذایی ، به علت پخش وهيدراته شدن سريع آن در آبهاي سرد و گرم ، همچنين استفاده از ماده فوق جهت رسیدن به غلظت های مناسب ، بدون حرارت ايجاد لايه فيلم مانند و مقاومت بالا در برابر روغن وچربيها و حلالها و گاه افزايش قدرت جذب آب در محصولات و غیره سبب گردیده است تا از این ماده در طیف وسیعی از امولسیفایرها نرم کننده ها و استبیلایزرها استفاده گردد . چون گواراز لحاظ شیمیایی خنثی است ویسکوزیته آن خیلی کم تحت تاثیر PH قرار می گیرد. گوار با پروتئین ها ناسازگاری نداشته و ژل ایجاد نمی کند اما تشکیل فیلم می دهد.
کاربرد گوارگام:
- گوار کم بو و محلول در آب است و به عنوان امولسیفایر، تثبیت کننده ، استابیلایزر و غلیظ کننده در صنایع پخت به کار میروند. - به عنوان غلظت دهنده در انواع سس ها استفاده می شود. - یکی از اجزائ تشکیل دهنده استابیلایزهای بستنی و سایر استابیلایزر هامی باشد. - به همراه سایر صمغ ها خاصیت ژل کنندگی دارد. - بیاتی (رتروگراداسیون ) نان ، کیک و محصولات پخت را به تعویق می اندازد.
مجموعه شیمی گستر آریا وارد کننده و فروشنده مواد اولیه شیمیایی مورد نیاز صنایع خوراکی و آرایشی بهداشتی و صنعتی کشور گوارگام را در کیسه های 25 کیلوگرمی هندی به مشتریان محترم عرضه می دارد.